Denní menu
17.2. 2020 do 21.2. 2020

Polévka je v ceně menu
Polévka samostatně 20,-Kč

Pondělí: drůbeží s nudlemi nebo hráškový krém s opečenou houstičkou
120g Smažený „DUET“ (kuřecí,eidam), vařené brambory, tatarská omáčka
120g Vepřový plátek s fazolovými lusky na slanině, hranolky
250g Kantonské nudle s vepřovým masem, šunkou a kápiemi (pórek,sojová om.)
Úterý: drůbeží s nudlemi nebo rajská s těstovinou
250g Bramborák plněný pikantní masovou směsí, zelný salát s koprem
120g Španělský hovězí ptáček, vařená rýže
120g Kuřecí steak s česnekovým máslem, americké brambory
Středa: drůbeží s nudlemi nebo čočková s párkem
120g „Rychtářský talíř“ (pečené vepřové a uzené), bramborové špalíky, zelí
120g Čevapčiči s hořčicí a cibulí, vařené brambory
120g Kuřecí medajlonky s kukuřicí na másle, krokety
Čtvrtek: drůbeží s nudlemi nebo žampionová krémová
120g Segedínský vepřový guláš, houskový knedlík
120g „Mix grill“ dvou druhů mas (kuřecí,vepřové), hranolky, grilovací dresink
120g Kuřecí prso s plátkem uzeného zapečené nivou, šťouchané brambory
Pátek: drůbeží s nudlemi nebo ruský boršč
120g Smažené rybí filety z aljašské tresky, bramborová kaše, citron
120g Kuřecí KUNG – PAO , vařená rýže
120g Vepřový kotlet v pepřové omáčce a smaženými cibulovými kroužky, ameriky
Denně:
200 gr Zeleninový talíř s kuřecím masem, grilovací dresink
200 gr Zeleninový talíř s grilovaným hermelínem s brusinkovou zálivkou
200 gr Zeleninový talíř s kuřecími řízečky a rokfórovou zálivkou
200 gr Italský ledový salát s kuřecím masem a mozarellou, balsamico

Hlavní jídlo : 99,-Kč
Menu podáváme od 11.00 do 14.00 hodin
Za změnu přílohy účtujeme 10 Kč

Poskytované služby
Pension Podkova - interiér
Pension Podkova Pardubice
Poidat do oblíbených
Oblíbené
Tisk
Tisk
Napište nám
Napište nám